sobota 28. března 2015

Můj vymyšlený MH příběh: Ztraceni v zapomenutém světě duchů - 2. část

Ahoj, mám tady druhou část mého vymyšleného Monster High příběhu s názvem Ztraceni v zapomenutém světě duchů. Hlavní postavy jsou Avea Trotter, Bonita Femur a Sirena Von Boo.

Všechny tři kříženky vyhodil portál na...písečné pláži a zmizel. Zmatené ghúlky se zvedaly ze země a setřepávaly ze sebe písek. ,,Co se to děje? Kde to jsme?", ptala se zmateně Bonita. ,,Co se stalo?", nevěděla Sirena. Avea: ,,Jsme na..." Když se ghúlky pořádně rozhlédly kolem sebe, široko daleko bylo moře. A...opuštěný ostrov. ,,Jsme na opuštěném ostrově!", dořekla Avea. Bonita si vylekaně přitiskla ruku na ústa. ,,Ten portál nás vtáhl dovnitř... Ale kde to jsme?" Sirena: ,,Omlouvám se ghúlky, je to kvůli mně. Spadl mi do našeho lektvaru... Počkat, tohle místo asi znám! ...Ne ze vzpomínek, ne z fotografií,....ale z historek. Babička mi o tomto místě vyprávěla. Je to..." ,,Co je to, Sireno? Co je tohle za místo?", dotírala netrpělivě Avea. Sirena: ,,Ale, ale...to je nemožné. To nemůže být ono..." ,,Sireno...?!", nemohla to už vydržet Avea. ,,Je to...ztracený svět duchů! Babička mi vyprávěla historky o tomhle zapomenutém světě a moři duchů. A jsme na ostrově Zapomenutých útesů." Když se Sirena pořádně rozhlédla po okolí, spatřila útesy, které lemovaly ostrov. ,,Říká se, že není cesty tam a není cesty zpět, ale..." Bonita: ,,Počkat, Sireno, my jsme ale nalezly cestu sem, ale to pak znamená, že..." ,,...Není cesty zpět!", dořekla vyděšeně Avea. ,,Ghúlky, moc se omlouvám!", zvolala provinile Sirena. ,,Ale jestli tady máme zůstat navěky, tak se postarám o své ghúlmošky!", prohlásila odhodlaně ducho-mořská panna. ,,Prozkoumám tohle duchařské moře a klidně prozkoumám celý oceán, abych zjistila, jestli se odtud dá nějak dostat a zjistím co nejvíc o moři duchů. A zkusím vám nalovit nějaké mušle." Sirena udělala dvojité salto ve vzduchu a přistála ve vodě. Nadšeně vplula pod hladinu a plavala dál a dál a postupně hlouběji. Radostně honila pestrobarevné rybky, které před ní uplouvaly. A mám tě. Pomyslela si vduchu se smíchem Sirena, když se dotkla jedné rybky. Pak si vzpomněla na mušle a plavala až ke dnu.
  Když se vynořila, ghúlky ji už nedočkavě očekávaly. Avea: ,,Není toho sice moc, ale prozatím to stačí." Bonita: ,,Díky, Sireno."
 Když se ghúlky nají, Avea navrhne prozkoumat ostrov, aby zjistily, jestli v okolí nejsou třeba nějaké ovocné stromy. Bonita: ,,Ale co když se ztratíme?" Avea: ,,Tady se nemáme jak ztratit, stejně bychom našly cestu zpět na pláž." Bonita teda nakonec souhlasí. ...A průzkum může začít! Avea se dá do klusu a Bonita se Sirenou letí za ní. Proletí prales na ostrově křížem krážem a najdou nějaké ovocné stromy s kokosy, banány a dokonce s cukrovými lebkami! Avea do stromů kopne silnými kopyty a kříženkám se k nohám sesype sladké ovoce. Když všechny plody přinesou ghúlky na pláž, Sirena najde malinký bambus. A Aveu napadne z něj udělat brčka do kokosů. Sirena položí dutý klacek na zem a Avea ho rychle kopytem překopne na tři části a vrazí do kokosů. Ghúlky si pochutnají na cukrových lebkách s banány a kokosovém koktejlu.

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ

Těšte se na třetí a snad poslední část tohoto dobrodružství ze zapomenutého světa! :)
Jak se vám líbila tahle část? Co si myslíte, že se dál stane?

2 komentáře:

  1. Jůůů, tahle část je ještě lepší! Myslím, že dál se stane třeba...že najdou ducha, nebo nějakou ztracenou vesnici uprostřed pralesa...nebo je někdo napadne nebo....nevim :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky!! :D :) Jj, jeden z těch tipů je tak trochu správný... :D ;)

      Vymazat